Πολιτική απορρήτου

Η εταιρεία με την επωνυμία «QQUANT MASTER SERVICER AΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΩΣΕΙΣ», και διακριτικό τίτλο «QQUANT MASTER SERVICER A.E.Δ.Α.Δ.Π.» που εδρεύει στην οδό Παραδείσου αρ. 16, Μαρούσι, Τ.Κ. 15125, με Αρ. Γ.Ε.ΜΗ. 143190101000, με Α.Φ.Μ. 800858891 (εφεξής η “QQuant”) δεσμεύεται για την προστασία του απορρήτου των προσώπων που επισκέπτονται τον παρόντα ιστότοπο (εφεξής οι “Xρήστες”), των πελατών και των επαφών της, και έχει ως πρωταρχικό μέλημα την προστασία της εμπιστευτικότητας και του απορρήτου των πληροφοριών που τυχόν κοινοποιούνται στην QQuant μέσω του παρόντος ιστότοπου. Η δέσμευση αυτή περιλαμβάνει την προστασία προσωπικών δεδομένων και πληροφοριών (εφεξής “Προσωπικά Δεδομένα”), που ενδεχομένως συλλέγονται μέσω του παρόντος ιστότοπου ή μέσω της επικοινωνίας πελατών με την QQuant (π.χ. όταν ο χρήστης συμπληρώνει κάποια φόρμα επικοινωνίας). Η QQuant συμμορφώνεται πάντοτε με την εκάστοτε εφαρμοστέα νομοθεσία περί απορρήτου και προστασίας προσωπικών δεδομένων και ειδικότερα, με τις διατάξεις του Γενικού Κανονισμού για την Προστασία Δεδομένων της ΕΕ 2016/679.

Πληροφορίες για τους Χρήστες του Ιστοτόπου

Συλλέγουμε μόνο όσα Προσωπικά Δεδομένα εκουσίως μας κοινοποιούνται από τους Xρήστες του παρόντος ιστότοπου έτσι ώστε να είμαστε σε θέση να παρέχουμε πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες μας. Εάν δεν συμφωνείτε με τη χρήση των Προσωπικών σας Δεδομένων όπως προβλέπεται στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου, παρακαλούμε μην χρησιμοποιείτε τον παρόντα ιστότοπο και μην μας κοινοποιείτε Προσωπικά σας Δεδομένα.

Συλλογή Πληροφοριών

Ενδέχεται να συλλέγουμε πληροφορίες από εσάς σχετικά με την εκ μέρους σας χρήση του παρόντος ιστοτόπου. Συλλέγουμε Προσωπικά Δεδομένα μόνο εφόσον επιλέξετε να μας τα κοινοποιήσετε. Δεν απαιτείται εγγραφή για τη χρήση του παρόντος ιστοτόπου. Μπορείτε να μας κοινοποιείτε πληροφορίες που σας αφορούν εφόσον επιλέξετε να συμπληρώσετε φόρμες που εν γένει περιλαμβάνουν στοιχεία όπως: όνομα, τίτλος, εταιρεία / έδρα, email και αριθμοί τηλεφώνου / fax, και οι οποίες παρέχονται εφόσον τις συμπληρώσετε σε οθόνες αιτήματος πληροφοριών. Οι οθόνες αιτήματος πληροφοριών επιτρέπουν στους χρήστες να υποβάλλουν ερωτήματα ή να ζητούν πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες της QQuant, ή ακόμα και να υποβάλλουν παρατηρήσεις και αξιολογήσεις, σχόλια ή προτάσεις σχετικά με τις υπηρεσίες της QQuant.

Πληροφορίες Πλοήγησης Ιστοτόπου

Κατά την πλοήγησή σας στον παρόντα ιστότοπο, συλλέγουμε αυτόματα πληροφορίες τεχνικής φύσης όπως διευθύνσεις Internet Protocol (IP) μέσω αρχείων καταγραφής διακομιστή Web και λοιπές πληροφορίες με τη χρήση cookies και web beacons.

Η Διεύθυνση IP είναι ένας αριθμός που ταυτοποιεί τον υπολογιστή σας ή άλλη παρόμοια συσκευή κάθε φορά που συνδέστε στο Διαδίκτυο, επιτρέποντας σε υπολογιστές και διακομιστές να αναγνωρίζονται και να επικοινωνούν μεταξύ τους στο δίκτυο. Η QQuant μπορεί να συλλέγει τεχνικές πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένης της διεύθυνσης ΙΡ που χρησιμοποιήθηκε για τη σύνδεση του υπολογιστή σας στο Διαδίκτυο, τις πληροφορίες αναγνωριστικού σύνδεσης (login), δεδομένα όπως τύπος και έκδοση προγράμματος περιήγησης, ρυθμίσεις ζώνης ώρας, τύποι και εκδόσεις plug-in προγραμμάτων περιήγησης, λειτουργικό σύστημα και πλατφόρμα, με σκοπό τη συγκέντρωση μη προσωπικών στοιχείων προς ανάλυση και αποτύπωση τάσεων (trending).

Ο Ενιαίος Εντοπιστής Πόρου (Uniform Resource Locator ή «URL») είναι η διεύθυνση συγκεκριμένου ιστοτόπου ή αρχείου στο Διαδίκτυο. Η QQuant μπορεί να συλλέγει πληροφορίες σχετικά με την επίσκεψή σας, όπως καταγραφή της πλήρους περιήγησης (clickstream) στις σελίδες του ιστοτόπου μας κατά την πρόσβαση, περιήγηση και έξοδό σας από αυτόν (συμπεριλαμβανομένων δεδομένων ημερομηνίας και ώρας), στοιχεία που προβάλλατε ή για τα οποία πραγματοποιήσατε αναζήτηση, χρόνο ανταπόκρισης σελίδας, σφάλματα φόρτωσης, διάρκεια επίσκεψης συγκεκριμένης σελίδας, πληροφορίες αλληλεπίδρασης σελίδας (όπως δεδομένα κύλισης, κλικ και αλληλεπίδραση σελίδας κατά τη μετακίνηση του δείκτη του ποντικιού πάνω από συγκεκριμένο σημείο (mouseover)) και μέθοδοι εξόδου από τη σελίδα, καθώς και αριθμούς τηλεφώνου που χρησιμοποιήθηκαν για την κλήση του κέντρου εξυπηρέτησης πελατών μας.

Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου τα οποία αποθηκεύονται στον σκληρό σας δίσκο και επιτρέπουν στον ιστότοπο να θυμάται ποιος είστε. Για παράδειγμα, η QQuant μπορεί να χρησιμοποιεί cookies για την κατάρτιση συγκεντρωτικών στατιστικών στοιχείων με σκοπό τη βελτίωση της συνολικής εμπειρίας χρήσης του ιστοτόπου.

Τα στοιχεία web beacons είναι μικρά αρχεία εικόνας σε μια Ιστοσελίδα τα οποία είναι δυνατόν να χρησιμοποιηθούν, για παράδειγμα, για την καταμέτρηση των χρηστών που επισκέπτονται μια σελίδα ή για τη συλλογή λοιπών σχετικών στατιστικών ιστοτόπου. Απενεργοποιώντας τα cookies του προγράμματος περιήγησης, απενεργοποιούνται επίσης μοναδικές πληροφορίες που σχετίζονται με τα στοιχεία web beacons.

Χρήση των Συλλεχθεισών Πληροφοριών

Υποβάλλοντας πληροφορίες στον ιστότοπό μας, συμφωνείτε επίσης με τη χρήση των πληροφοριών αυτών σύμφωνα με την παρούσα Πολιτική Απορρήτου. Κανένα Προσωπικό Δεδομένο που συλλέγεται δεν χρησιμοποιείται για άλλους σκοπούς, παρά μόνο έπειτα από τη ρητή συγκατάθεσή σας ή όπως άλλως απαιτείται ή επιτρέπεται από την κείμενη νομοθεσία.

Αν είστε πελάτης ή επαφή μας, ενδέχεται να επεξεργαστούμε πληροφορίες που σας αφορούν, όπως ονοματεπώνυμο, θέση, εταιρεία, στοιχεία επικοινωνίας (όπως εταιρικό email και αριθμό τηλεφώνου και επαγγελματική διεύθυνση) και συχνότητα των επικοινωνιών και συναντήσεων με τους υπαλλήλους μας. Επεξεργαζόμαστε τις πληροφορίες αυτές προκειμένου να βελτιώσουμε την κατανόηση της μεταξύ μας σχέσης και να επικοινωνούμε μαζί σας αναφορικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας. Η QQuant δύναται να τηρήσει αρχείο και να επεξεργάζεται τα μη ευαίσθητα Προσωπικά Δεδομένα των Χρηστών, για σκοπούς ενημερωτικούς ή διαφήμισης μέσω της αποστολής ηλεκτρονικής αλληλογραφίας (Νewsletter) ή αλληλογραφίας ανακοινώσεων/ειδήσεων προς τους Χρήστες ή άλλως, εκτός εάν αυτοί δηλώσουν ρητώς στην Εταιρεία ότι δεν επιθυμούν την αποστολή ανάλογων μηνυμάτων προωθητικής επικοινωνίας. Μπορείτε να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας και/ή να δηλώσετε την αντίρρησή σας σχετικά με την από μέρους μας επικοινωνία μαζί σας αναφορικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας οποτεδήποτε. Στο πλαίσιο αυτό, ενδέχεται να επεξεργαζόμαστε πληροφορίες που μας κοινοποιείτε, παραδείγματος χάριν όταν δίνετε την επαγγελματική σας κάρτα σε υπάλληλό μας ή όταν μας υποβάλλετε πληροφορίες μέσω φόρμας επικοινωνίας ή μέσω οθόνης αιτήματος πληροφοριών. Ενδέχεται επίσης να συνδυάζουμε πληροφορίες που μας κοινοποιείτε με άλλες πληροφορίες που διατηρούμε σχετικά με εσάς, όπως, για παράδειγμα, πληροφορίες συστήματος σχετικά με τη συχνότητα των επικοινωνιών σας με τους εργαζομένους μας και ημερομηνίες, ώρες και τοποθεσίες των συναντήσεων με τους εργαζομένους μας, καθώς και πληροφορίες που δημοσιεύετε στο δημόσιο προφίλ σας σε πλατφόρμες κοινωνικής δικτυώσης (Facebook, Twitter, LinkedIn κ.λπ.). Για τον σκοπό αυτό ενδέχεται να κάνουμε χρήση παρόχων υπηρεσιών. Στην περίπτωση αυτή, ωστόσο, θα λάβουμε τα αναγκαία μέτρα προκειμένου να διασφαλίσουμε την επαρκή προστασία των πληροφοριών σας.

Κοινοποίηση Συλλεχθεισών Πληροφοριών

Οι πληροφορίες που συλλέγονται από τον ιστότοπο χρησιμοποιούνται για τους δηλωθέντες κατά τη στιγμή της συλλογής σκοπούς. Η QQuant ενδέχεται επίσης να κοινοποιεί δεδομένα σε άλλα μέλη του Ομίλου, δηλαδή σε συνδεδεμένες εταιρείες της, τη μητρική εταιρεία μας και τις θυγατρικές της, καθώς και σε παρόχους υπηρεσιών στους οποίους έχουμε αναθέσει με σύμβαση την παροχή υπηρεσιών για λογαριασμό μας, συμπεριλαμβανομένων ενδεικτικά παρόχων υπηρεσιών διαχείρισης σχέσεων πελατών (customer relationship management – «CRM») και ανάλυσης δεδομένων και μηχανών αναζήτησης, οι οποίοι μας βοηθούν στη βελτίωση και βελτιστοποίηση του ιστοτόπου μας. Η QQuant ενδέχεται επίσης να συνεργάζεται με άλλες εταιρείες για την από κοινού παροχή υπηρεσιών ή να κοινοποιεί πληροφορίες σε συνεργάτη ή συνεργάτες της, με τον οποίο ή τους οποίους εκτελεί από κοινού προωθητικές ενέργειες στο πλαίσιο της δυνατότητας από κοινού παροχής υπηρεσιών. Η QQuant δεν ασκεί έλεγχο στους επιχειρηματικούς της συνεργάτες σχετικά με την από μέρους τους χρήση των δεδομένων που συλλέγουμε, η δε από μέρους τους χρήση των πληροφοριών πραγματοποιείται σύμφωνα με τη δική τους πολιτική απορρήτου. Η QQuant δεν πωλεί Προσωπικά Δεδομένα σε τρίτα μέρη ούτε μεταβιβάζει τα Προσωπικά Δεδομένα που παρέχετε σε τρίτα μέρη για δική τους χρήση για σκοπούς μάρκετινγκ. Η QQuant διατηρεί το δικαίωμα χρήσης ή κοινοποίησης των παρεχόμενων πληροφοριών εφόσον απαιτείται από το νόμο ή εφόσον εύλογα θεωρούμε ότι η εν λόγω χρήση ή κοινοποίηση απαιτείται για την προστασία των δικαιωμάτων της QQuant και/ή για τη συμμόρφωση με εντολή αρμόδιας κατά νόμο αρχής ή με οποιαδήποτε άλλη υποχρέωση κοινοποίησης ή διαβίβασης των Προσωπικών σας Δεδομένων ή εφαρμογής των όρων χρήσης της πολιτικής μας, για την προστασία των δικαιωμάτων, των περιουσιακών στοιχείων ή της ασφάλειας της QQuant, των πελατών μας ή τρίτων. Στα παραπάνω περιλαμβάνεται η ανταλλαγή πληροφοριών με άλλες εταιρείες και οργανισμούς για σκοπούς προστασίας από τον κίνδυνο απάτης και περιορισμού του πιστωτικού κινδύνου.

Σύνδεσμοι προς Άλλους Ιστοτόπους

Ο παρών ιστότοπος ενδέχεται να περιλαμβάνει συνδέσμους προς άλλους ιστοτόπους που δεν διέπονται από την παρούσα Πολιτική Απορρήτου αλλά από άλλες πολιτικές προστασίας απορρήτου που ενδεχομένως να διαφέρουν από την παρούσα πολιτική. Συνιστούμε στους χρήστες να εξετάζουν την πολιτική απορρήτου κάθε ιστοτόπου τον οποίο επισκέπτονται προτού προβούν σε οποιαδήποτε κοινοποίηση Προσωπικών Δεδομένων.

Δημόσια Φόρουμ (Ηλεκτρονικοί Πίνακες Ανακοινώσεων, Ιστολόγια, Chat Rooms κ.λπ.)

Η QQuant ενδέχεται να παρέχει συνδέσμους προς πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης που τηρούνται σε διαφορετικούς διακομιστές από φυσικά ή νομικά πρόσωπα επί των οποίων η QQuant δεν διατηρεί κανέναν έλεγχο. Η QQuant δεν προβαίνει σε καμία δήλωση και δεν παρέχει καμία εγγύηση αναφορικά με την ακρίβεια των πληροφοριών που τηρούνται στους εν λόγω διακομιστές. Επιπλέον, η QQuant δεν φέρει καμία ευθύνη στην περίπτωση που κοινοποιήσετε Προσωπικά Δεδομένα σε πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης τα οποία στη συνέχεια χρησιμοποιηθούν, χρησιμοποιηθούν δολίως ή παρανόμως, ή άλλως πώς καταχραστούν από τρίτο χρήστη. Συνιστούμε την εξέταση της πολιτικής προστασίας απορρήτου κάθε ιστοτόπου τρίτων προς τον οποίο παραπέμπει σύνδεσμος από τον ιστότοπό μας, προκειμένου να εξακριβώσετε τη σκοπούμενη χρήση των Προσωπικών σας Δεδομένων.

Διεθνής Μεταφορά Συλλεχθεισών Πληροφοριών

Η QQuant ενδέχεται να πραγματοποιεί διασυνοριακή μεταφορά Προσωπικών Δεδομένων, τηρουμένων των προϋποθέσεων που θέτει η εφαρμοστέα νομοθεσία. Για παράδειγμα, πληροφορίες που συλλέγονται εντός του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου ή σε χώρες της Ασίας, της Βόρειας ή της Λατινικής Αμερικής ή σε άλλες χώρες είναι δυνατόν να μεταφέρονται εκτός των εν λόγω περιοχών. Η QQuant δύναται επίσης να αποθηκεύει Προσωπικά Δεδομένα σε χώρες ή άλλες περιοχές δικαιοδοσίας εκτός του τόπου εγκατάστασής σας. Κοινοποιώντας Προσωπικά Δεδομένα στον ιστότοπό μας, οι χρήστες συναινούν στην προαναφερθείσα διασυνοριακή μεταφορά και/ή αποθήκευση των δεδομένων τους. Δεσμευόμαστε για τη λήψη κάθε ευλόγως απαιτούμενου μέτρου προκειμένου να διασφαλίσουμε ότι τα δεδομένα σας υπόκεινται σε ασφαλή επεξεργασία και πάντοτε σύμφωνα με την παρούσα Πολιτική Απορρήτου.

Προτιμήσεις Επικοινωνίας

Η QQuant παρέχει στους Χρήστες επιλογές σχετικά με τη συλλογή και τη χρήση Προσωπικών Δεδομένων. Εάν έχετε εγγραφεί προκειμένου να λαμβάνετε ειδοποιήσεις από την QQuant μέσω του ιστοτόπου μας και δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε περαιτέρω μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μπορείτε να επισκεφθείτε τη σχετική σελίδα διαγραφής από τον κατάλογο παραληπτών εντός της εφαρμογής στην οποία είχατε εγγραφεί.

Δεδομένα Χρήστη

Καταβάλλουμε εύλογες προσπάθειες να τηρούμε τα Προσωπικά Δεδομένα που συλλέγουμε από τους Χρήστες μας μόνο για όσο διάστημα απαιτεί ο σκοπός για τον οποία συλλέχθηκαν ή μέχρις ότου μας ζητηθεί η διαγραφή τους (εφόσον μας ζητηθεί νωρίτερα).

Οι Χρήστες έχουν δικαίωμα να ζητήσουν αντίγραφο των Προσωπικών τους Δεδομένων που διατηρούμε ή/και να ζητήσουν τη διόρθωση, προσωρινή μη χρησιμοποίηση, δέσμευση, μη διαβίβαση ή διαγραφή των δεδομένων τους. Εφόσον οι Χρήστες επιθυμούν την υποβολή τέτοιου αιτήματος ή προβληματίζονται σχετικά με την πιθανότητα ανακρίβειας των Προσωπικών τους Δεδομένων υπό την κατοχή μας, μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@qquant.gr

Ασφάλεια

Η QQuant εφαρμόζει γενικά αποδεκτά πρότυπα ασφάλειας για την προστασία των Προσωπικών Δεδομένων από απώλεια, κακή χρήση, αλλοίωση, απαγορευμένη διάδοση ή πρόσβαση, καταστροφή ή/και κάθε άλλη μορφή αθέμιτης επεξεργασίας. Μόνο εξουσιοδοτημένοι εργαζόμενοι / συνεργάτες της QQuant έχουν δικαίωμα πρόσβασης σε Προσωπικά Δεδομένα, οι οποίοι υπόκεινται σε αυστηρές απαιτήσεις εμπιστευτικότητας.

Η QQuant δεσμεύεται να προστατεύει τα Προσωπικά Δεδομένα που παρέχουν οι Χρήστες σύμφωνα με τις διατάξεις του Γενικού Κανονισμού για την Προστασία Δεδομένων της ΕΕ 2016/679, και να λαμβάνει τα αναγκαία μέτρα ασφαλείας για να ενισχύσει την προστασία των δεδομένων αυτών έναντι απώλειας, κακής χρήσης, μη εξουσιοδοτημένης πρόσβασης, απαγορευμένης διάδοσης ή διαβίβασης, τροποποίησης, αλλοίωσης ή καταστροφής.

Δυστυχώς, η διαβίβαση πληροφοριών μέσω του Διαδικτύου δεν είναι απολύτως ασφαλής. Παρά το γεγονός ότι καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την προστασία των Προσωπικών σας Δεδομένων, δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την ασφάλεια των δεδομένων σας κατά τη διαβίβασή τους στον ιστότοπό μας και κάθε τέτοια διαβίβαση πραγματοποιείται με δικό σας κίνδυνο. Από τη στιγμή που λάβουμε τις πληροφορίες σας, χρησιμοποιούμε αυστηρές διαδικασίες και εφαρμογές ασφαλείας με σκοπό να αποτρέψουμε τη μη εξουσιοδοτημένη διάδοση, πρόσβαση ή άλλης μορφής αθέμιτη επεξεργασία των Προσωπικών σας Δεδομένων.
Οι Χρήστες μπορούν να ασκήσουν τα δικαιώματα πρόσβασης και αντίρρησης σύμφωνα με τον Γενικό Κανονισμό για την Προστασία Δεδομένων της ΕΕ 2016/679. αποστέλλοντας αίτηση, η οποία θα αφορά σε συγκεκριμένο αίτημα ή/ και ενέργεια, στην Εταιρεία μας ως ακολούθως :

– μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας στο: www.qquant.gr
– με επιστολή προς τον Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων: ταχυδρομικά στη διεύθυνση Παραδείσου 16, 15 125 Μαρούσι ή μέσω email dpo@qquant.gr

Η αίτηση αυτή θα πρέπει να αναφέρει τα στοιχεία επικοινωνίας του αιτούντος και να συνοδεύεται από όλα τα δικαιολογητικά που ορίζονται στις Αποφάσεις της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα. Η QQuant θα απαντήσει εγγράφως στα αιτήματα που θα υποβάλλονται κατά τα ανωτέρω εντός της προβλεπόμενης εκ του νόμου προθεσμίας.

Ανήλικοι

Η QQuant κατανοεί τη σημασία της προστασίας του απορρήτου των ανηλίκων, ιδίως σε περιβάλλον διαδικτύου. Ο παρών ιστότοπος δεν έχει σχεδιαστεί ειδικά ούτε απευθύνεται σε ανηλίκους και δεν συλλέγουμε ούτε διατηρούμε εν γνώσει μας πληροφορίες που αφορούν ανηλίκους.

Δηλώσεις

ΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΟΤΙ Η ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΜΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΥΘΥΝΗ. ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΩΣ ΣΥΜΦΩΝΗΘΕΙ ΕΓΓΡΑΦΩΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΗΣ QQUANT ΚΑΙ ΤΩΝ ΧΡΗΣΤΩΝ, ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΒΑΘΜΟ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΟ ΔΙΚΑΙΟ, Η QQUANT ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΑΥΤΟΥ «ΩΣ ΕΧΕΙ» ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΡΗΤΗ, ΣΙΩΠΗΡΗ Ή ΑΛΛΗ ΔΗΛΩΣΗ Ή ΕΓΓΥΗΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΡΟΝΤΑ ΙΣΤΟΤΟΠΟ ΚΑΙ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΑΥΤΟΥ. ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΑ Η QQUANT ΔΕΝ ΠΡΟΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΜΗ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗΣ Ή ΑΠΟΥΣΙΑΣ ΚΕΚΡΥΜΜΕΝΩΝ Η ΑΛΛΩΝ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΩΝ, ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ Η ΑΠΟΥΣΙΑΣ ΛΑΘΩΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΙΜΩΝ Ή ΜΗ.

Περιορισμός Ευθύνης

Η QQUANT ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΟΥΔΕΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ: (Α) ΛΑΘΗ, ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ, (Β) ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΖΗΜΙΑ (ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗ Η ΗΘΙΚΗ) ΗΘΕΛΕ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ, (Γ) ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΔΙΑΚΟΠΗ, ΠΑΥΣΗ, ΚΑΚΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΛΗΨΗΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ, (Δ) ΙΟΥΣ, TROJANS HORSES ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΔΟΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ Ή ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΙΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ, ΚΑΙ (Ε) ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΛΑΘΟΣ ΑΠΟ ΠΡΑΞΗ Ή ΠΑΡΑΛΕΙΨΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ, Ή ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΖΗΜΙΑ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΠΡΟΚΛΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ.

ΕΛΛΕΙΨΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΡΥΘΜΙΣΗΣ, Η QQUANT ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΧΡΗΣΤΩΝ ΒΑΣΕΙ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΝΟΜΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΣΕ ΕΙΔΙΚΕΣ, ΤΥΧΑΙΕΣ, ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕΝΕΣ, ΕΠΙΒΑΛΛΟΜΕΝΕΣ ΩΣ ΠΟΙΝΗ Η ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΣΜΟ ΖΗΜΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ AΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ Η QQUANT ΕΙΝΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΗ ΓΙΑ ΤΗ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΖΗΜΙΩΝ. ΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΡΗΤΩΣ ΟΤΙ Η QQUANT ΔΕΝ ΘΑ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ Η ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΑΡΑΝΟΜΗ Η ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΧΡΗΣΤΗ Η ΤΡΙΤΟΥ ΜΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΕΞ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΣΒΟΛΗΣ Η ΖΗΜΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΩΤΕΡΩ ΛΟΓΟΥΣ.

Εφαρμοστέο Δίκαιο

Η παρούσα Πολιτική Απορρήτου, καθώς και οποιαδήποτε τροποποίησή της διέπεται από το ελληνικό δίκαιο, το δίκαιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης και από τις σχετικές διεθνείς συνθήκες. Οποιαδήποτε διάταξη της παρούσας Πολιτικής Απορρήτου καταστεί αντίθετη προς το Νόμο, παύει αυτοδικαίως να ισχύει, χωρίς σε καμία περίπτωση να θίγεται η ισχύς των λοιπών όρων.

Για κάθε διαφορά που αφορά ή προκύπτει από την εφαρμογή των όρων της παρούσας Πολιτικής Απορρήτου και την εν γένει χρήση του παρόντος ιστότοπου από τους Χρήστες, εφόσον δεν επιλυθεί φιλικά, να υπάγεται στη δικαιοδοσία των δικαστηρίων των Αθηνών.

Τροποποιήσεις της παρούσας Πολιτικής Απορρήτου

Η QQuant επανεξετάζει τακτικά την παρούσα Πολιτική Απορρήτου και διατηρεί ανά πάσα στιγμή το δικαίωμα τροποποίησης ή μεταβολής της παρούσας Πολιτικής Απορρήτου. Η ημερομηνία έναρξης ισχύος είναι αυτή που αναγράφεται στην αρχή της παρούσας δήλωσης. Προκειμένου οι Χρήστες να τηρούνται ενήμεροι σχετικά με τυχόν μεταβολές στην Πολιτική Απορρήτου μας, ειδοποιούμε τους Χρήστες σχετικά με τις εκάστοτε ουσιώδεις μεταβολές επισημαίνοντας εμφανώς την τροποποίηση ή τις τροποποιήσεις για περίοδο τουλάχιστον δύο (2) εβδομάδων στην κεντρική μας σελίδα στη διεύθυνση www.qquant.gr

Ερωτήματα σχετικά με την Πολιτική Απορρήτου / Επικοινωνία

Σε περίπτωση που έχετε απορίες σχετικά με την παρούσα Πολιτική Απορρήτου ή εφόσον επιθυμείτε την τροποποίηση προηγουμένως συλλεχθεισών πληροφοριών, μπορείτε να επικοινωνήσετε στην ακόλουθη ηλεκτρονική διεύθυνση info@qquant.gr

Μόνη η πρόσβαση και η χρήση του παρόντος ιστότοπου συνιστά πλήρη και ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων της παρούσας Πολιτικής Απορρήτου. Τεκμαίρεται έτσι ότι οι Χρήστες έχουν διαβάσει προσεκτικά, κατανοήσει και αποδεχθεί τους όρους της παρούσας Πολιτικής Απορρήτου, καθώς και την τήρηση της κείμενης ελληνικής και ευρωπαϊκής νομοθεσίας.

Τελευταία Ενημέρωση 28.11.2018