ΑΙΤΗΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ

Eυκαιρίες
Καριέρας

great place to work badge

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ

ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

H ζωή στην
Quant

Ανοιχτή επικοινωνία


Ωφέλιμη συνεργασία
Προσωπική ανάπτυξη


Ανακάλυψε ένα εργασιακό περιβάλλον, όπου η διαφορετικότητα έχει τον πρώτο λόγο. Εδώ μπορείς να συμβάλλεις με τις καινοτόμες ιδέες σου και να αφήσεις το αποτύπωμά σου.

ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

237+Εργαζόμενοι
41+Nέες προσλήψεις τους τελευταίους 12 μήνες
63%Γυναίκες στον εργασιακό χώρο

Η ευζωία σου, προτεραιότητά μας

Η εξισορρόπηση επαγγελματικής και προσωπικής ζωής είναι ιδιαίτερα σημαντική για εμάς, ενώ αποτελεί τη βάση της προσέγγισής μας απέναντι στους ανθρώπους μας.

Κάθε μέρα θέλουμε να είναι εποικοδομητική για κάθε εργαζόμενο και να στοχεύει στην ευζωία του. Για αυτό και προσφέρουμε στους ανθρώπους μας μια σειρά από παροχές, που εκτείνονται από bonus απόδοσης και παραγωγικότητας και ιδιωτικό συμβόλαιο ασφάλισης, για τους ίδιους και τις οικογένειές τους μέχρι εκπαιδεύσεις ανάπτυξης δεξιοτήτων και ικανοτήτων και ΕΚΕ ενέργειες και εθελοντικές δραστηριότητες. Παράλληλα, στα πλεονεκτήματα συγκαταλέγονται:

inhouse-diatrofologos
In-house διατροφολόγος
inhouse-iatriko-proswpiko
In-house ιατρικό προσωπικό
και ψυχολόγος
etairiko-lewforeio
Eταιρικό λεωφορείο
inhouse-gumnasthrio
In-house γυμναστήριο
xwros-aisthitikis-frontidas
Χώρος αισθητικής φροντίδας
estiatorio
Εστιατόριο

Διαδικασία προσλήψεων

Η διαδικασία επιλογής προσωπικού απαιτεί χρόνο και προσπάθεια. Εμείς την έχουμε αναδιαμορφώσει, ώστε να σου προσφέρουμε μια ομαλή και ευχάριστη μετάβαση στο επόμενο επαγγελματικό σου βήμα.

 • Αίτηση
  Υπόβαλε την αίτησή σου και αν το βιογραφικό σου πληροί τις προδιαγραφές της θέσης, η ομάδα μας θα επικοινωνήσει μαζί σου για να προγραμματίσετε μια πρώτη συνέντευξη γνωριμίας.
 • Συνέντευξη γνωριμίας

  Μία χαλαρή και απλή κουβέντα με εκπρόσωπό μας, κατά την οποία, μπορείς να μιλήσεις για τον εαυτό σου, την εμπειρία σου και να μάθεις περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη θέση.

 • Συνέντευξη με τον Ηiring Manager
  Στο δεύτερο στάδιο, ακολουθεί συνέντευξη με τον Hiring Manager, που είναι υπεύθυνος για τη θέση, και αφορά στο τεχνικό κομμάτι του ρόλου.
 • Τελική συνέντευξη
  Πρόκειται για την τελική συζήτηση σχετικά με τις ανάγκες της θέσης.
 • Πρόταση συνεργασίας
  Εάν είσαι εσύ ο ιδανικός υποψήφιος για τη θέση, θα σε ενημερώσουμε προφορικά και γραπτά σχετικά με την επίσημη πρόταση συνεργασίας μας.
 • Onboarding
  Το ταξίδι σου στην Quant ξεκινάει! Με στόχο την ομαλή ένταξή σου στο δυναμικό μας, σου παρέχουμε όλα όσα χρειάζεσαι από την πρώτη κιόλας ημέρα.

Γίνε μέλος της δυναμικής μας ομάδας και εξέλιξε τις δυνατότητές σου

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ