ΑΙΤΗΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ

Ποιοι Είμαστε

Η Quant υποστηρίζει ιδιώτες και επιχειρήσεις στην αποτελεσματική διαχείριση των οικονομικών τους υποχρεώσεων, διευκολύνοντας την ομαλή επανένταξή τους στο πιστωτικό σύστημα

Στην Quant προσφέρουμε βιώσιμες και κοινωνικά υπεύθυνες λύσεις για απαιτήσεις από δάνεια και πιστώσεις σε ιδιώτες και επιχειρήσεις. Με στόχο την ομαλή οικονομική επανένταξη, η έμπειρη ομάδα μας συνεργάζεται με τους δανειολήπτες παρέχοντας εξατομικευμένες λύσεις με βάση τις πραγματικές τους οικονομικές δυνατότητές.

Σε κάθε μας βήμα βελτιώνουμε την εμπειρία δανειοληπτών και επενδυτών μέσω της χρήσης προηγμένης τεχνολογίας και real time δεδομένων κατά τη διαχείριση και τη λήψη αποφάσεων.

H Quant αδειοδοτήθηκε από την Τράπεζα της Ελλάδος τον Νοέμβριο του 2017 και έκτοτε έχει διαχειριστεί χαρτοφυλάκια άνω των 10δις σε όλες τις κατηγορίες περιουσιακών στοιχείων εκ μέρους κορυφαίων χρηματοοικονομικών οργανισμών και ιδιωτών επενδυτών.

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣΗ πρώτη εταιρεία διαχείρισης απαιτήσεων στην Ελλάδα με αξιολόγηση από τον οίκο Fitch

To 2022, o διεθνής οίκος αξιολογήσεων Fitch αναβάθμισε την αξιολόγησή μας σε +2, αναγνωρίζοντας τη διαρκή μας προσπάθεια για τη δίκαιη διαχείριση απαιτήσεων με αποτελεσματικότητα και διαφάνεια.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Διαχείριση ακινήτων

Σε συνεργασία με την QRES, μέλος του ομίλου Qualco, παρέχουμε μία ευρεία γκάμα υπηρεσιών στον ελληνικό χώρο της διαχείρισης ακινήτων.

  • Διευρυμένο χαρτοφυλάκιο ακινήτων: Διαχειριζόμαστε σημαντικά χαρτοφυλάκια επενδυτικών ευκαιριών, συμπεριλαμβανομένων εμπορικών και οικιστικών ακίνητων.
  • Εξειδίκευση και πολυετής εμπειρία: Με εκτενή πείρα στην αγοραπωλησία ακινήτων, προσφέρουμε ολιστικές λύσεις που δημιουργούν ουσιαστική αξία.
  • Προηγμένη τεχνολογία: Μέσω καινοτόμων τεχνολογικών λύσεων, θέτουμε ψηλά τον πήχη κατα μήκος της αλυσίδας αξίας.
Βιωσιμότητα, πράσινη διαχείριση και κοινωνική υπευθυνότητα

Η βιωσιμότητα και η κοινωνική υπευθυνότητα βρίσκονται στον πυρήνα της στρατηγικής και της κουλτούρας μας. Η τελευταία Έκθεση Βιωσιμότητας αντικατοπτρίζει τη δέσμευσή μας να δημιουργούμε ουσιαστική αξία στην οικονομία και την κοινωνία.

 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ την ΕΚΘΕΣΗ

Μέλος του ομίλου Qualco

Με την καινοτομία πάντα στο επίκεντρο, ο όμιλος Qualco πρεσβεύει πως η τεχνολογία έχει τη δύναμη να αλλάξει τον κόσμο προς το καλύτερο. Αξιοποιώντας ένα εκτενές οικοσύστημα συνεργατών και πελατών, αλλά και τις δυνατότητες της Τεχνητής Νοημοσύνης, o όμιλος Qualco αντιμετωπίζει τις μεγαλύτερες προκλήσεις στους τομείς της διαχείρισης πιστώσεων, της διαχείρισης ακινήτων και του ψηφιακού μετασχηματισμού με λύσεις κορυφαίας τεχνολογίας, που στηρίζουν επιχειρήσεις και ιδιώτες. 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ